Caută

Termeni si conditii

1. INFORMATII  DESPRE  SITE
Magazinul online ZonaCopiilor.ro este administrat de Research Online Media SRL cu sediul social in   Bucuresti, Sos. Colentina Nr. 12, Bl. 58, Sc. B, Ap. 75, Sector 2, cu numar de inregistrare la Registrul Comertului Bucuresti  J40/3067/2011, CUI 28184442, capital social subscris si varsat de 200 lei. Magzinul comercializeaza produse doar pe teritoriul Romaniei.

2. ACCEPTAREA CONDITIILOR
Utilizarea site-ului www.zonacopiilor.ro, logarea cat si accesul la serviciile oferite reprezintă o acceptare din  partea dumneavoastră a termenilor si conditiilor de confidentialitate detaliate mai jos, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora. Utilizatorul va avea acces permanent la Termenii si Conditiile pentru utilizarea site-ului pentru a le putea consulta in orice moment.
In situatia in care nu sunteti de acord cu aceste  conditii, va recomandam sa nu utilizaţi site-ul nostru de internet.
ZonaCopiilor.ro  isi rezerva dreptul de a actualiza si/sau revizui Termenii si Conditiile in orice moment fara o notificare prealabila, tocmai de aceea, va solicitam  sa urmariti in mod periodic eventualele modificări.

3. INCHEIEREA CONTRACTULUI
Odata cu inregistrarea unui comenzi pe site-ul ZonaCopiilor.ro, cumparatorul/clientul este de acord cu modalitatea de comunicare utilizata de societatea Research Online Media SRL – administrator site-, respectiv prin telefon sau email. 
Incheierea contractului are loc numai in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterii confirmarii automate de primire a acestei comenzi.
Emiterea automata a confirmarii de primire a comenzii NU echivaleaza cu incheierea contractului intre vanzator si cumparator. 
Dupa plasarea comenzii,  pentru motive justificate, vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda consumatorului/cumparatorului , fara o notificare prealabila, iar acesta va primi înapoi banii încasati de societatea Research Online Media SRL, in termen de 14 zile. Totodata, ne rezervam dreptul de a modifica cantitatea produselor din comanda, in functie de disponibilitatea acestora in stoc. 
Ofertele si preturile afisate pe site-ul ZonaCopiilor.ro sunt valabile maxim 12 ore. 
Toate informatiile/modalitatile folosite pentru descrierea bunurile pe site nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare, livrare, stocuri, preturi. 
Produsele sunt disponibile in limita stocului.

4. LIMITARE RASPUNDERE ZONACOPIILOR.RO 
Site-ul ZonaCopiilor.ro, precum si orice software utilizat in cadrul acestuia sunt furnizate  in modalitarea in care se gasesc si atat cat sunt disponibile , fără nici un fel de garantii, exprese sau implicite, inclusiv, dar fără a se limita la, garantii implicite de comercializare, adaptarea la o anumită utilizare sau neîncălcarea Termenilor.
Nu ne asumam răspunderea pentru modificarea, suspendarea sau întreruperea site-ului ZonaCopiilor.ro , in tot sau in parte.

5. ANULARE COMANDA
ZonaCopiilor.ro (administrat de Research Online Media SRL) si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare referitor la preturile, caracteristicile sau imaginile produselor. In cazul in care o comanda nu poate fi onorata din cauza unor astfel de erori, ZonaCopiilor.ro isi rezerva dreptul de a anula comanda respectiva fara o notificare prealabila.
Research Online Media S.R.L. face toate eforturile in a furniza informatii corecte despre pretul si caracteristicile produselor. Este posibil ca unele preturi sa fie eronate. In cazul inregistrarii unei comenzi cu un pret derizoriu, Research Online Media are dreptul sa anuleze comanda Cumparatorului. 
Vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti una fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in urmatoarele situatii, si nu numai: 
- preturile afisate pe site-ul ZonaCopiilor.ro sunt rezultatul unei erori materiale;
- produsul/produsele comandata nu se mai afla pe stoc;
- tranzactia nu a fost acceptata de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului;
- datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe site sunt incomplete si/sau incorecte;

6. DREPTURI DE AUTOR
Informatiile publicate pe ZonaCopiilor.ro apartin site-ului, prin urmare, aceste informatii nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metoda fara acordul scris acordat in prealabil al reprezentantului legal al societatii Research Online Media SRL care administreaza site-ul. Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legii in vigoare. Orice incalcare a drepturilor de autor poate fi sesizata pe adresa de mail office @ zonacopiililor punct ro

7. GARANTII
Toate produsele sunt insotite de factura si/sau certificat de garantie (dupa caz).
Pierderea certificatului de garantie sau a facturii duce la pierderea garantiei.  Nu eliberam duplicate pentru certificatul de garantie. 

7. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE
Datele dumneavoastra personale vor fi folosite de Research Online Media SRL si furnizorii sai numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va expedia comenzile, pentru a va transmite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc. Research Online Media SRL se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele dumneavoastra personale. Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora.

Compania noastra nu garanteaza ca acest site, serverele sale sau email-urile trimise sunt lipsite de virusi sau alte componente daunatoare.

Zona Copiilor nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.zonacopiilor.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date. De asemenea, utilizatorii care nu mai doresc sa primeasca newsletterul ZonaCopiilor.ro se pot dezabona utilizand linkul din footer-ul newsletter-ulului ZonaCopiilor primit prin email sau ne pot contacta in mod expres, utilizand sectiunea "Contacteaza-ne".

Imaginile si filmele sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.)

Fotografiiile si filmele au caracter informativ si pot contine accesoriii neincluse in pachetele standard.

Produsele livrate, pot diferi de imaginile aflate pe site in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor sau design-ului de catre producatori fara notificarea prealabila a acestora.

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.zonacopiilor.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre compania noastra si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

8. LITIGII
Eventualele litigii în legătură cu executarea contractului vor fi rezolvate intre vanzator si consumator/client pe cale amiabilă, in caz contrar, partile putandu-se adresa instantei de judecată competente de la sediul comerciantului/vanzatorului Research Online Media S.R.L., respectiv Judecatoria Sector 2 Bucuresti.

 Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi asuma eventualele riscuri pe propria raspundere.