Caută

Despre noi

Copiii! Daruri primite de noi, cei adulti, suflete inocente ce ne aduc multe bucurii, dar si multe responsabilitati. Toti ne dorim ce este mai bun pentru ei . Noi incercam sa aducem in acest loc cat mai multe din produsele si serviciile de care aveti nevoie, usor de gasit , de calitate si la un pret cat mai bun. Dorim ca ZonaCopiilor.ro sa devina locul unde puteti gasi tot ce aveti nevoie pentru copilul dvs.

Ne-am propus:

  • Sa venim in ajutorul  persoanelor care apreciaza si au nevoie de timpul liber, timp care este oricum insuficient si sa ne adresam tuturor celor  care doresc sa cumpere intr-un mod modern, fara stat la coada, fara aglomerația specifică din hypermarketuri si supermarketuri
  • Sa ajutam cumparatorul pentru a detine un control mult mai bun asupra bugetului; nu trebuie sa ajungi pana la casa de marcat pentru a vedea cat face sau sa te pierzi in multe liste de cumparaturi

Dorim, ca prin serviciile oferite pe acest site, sa incurajam si sa ajutam parintii in dorinta lor de a-si educa si dezvolta calitatile si abilitatile copiilor indiferent de varsta acestora, si nu vanatoarea obositoare de oferte si promotii.

Pentru a va fi din ce in ce mai buni vom avea mereu nevoie să aflam dorintele parerile, sugestile precum si nemultumirile voastre.

 

Aici vei găsi Totul pentru Copilul tau !!!